"Trabzon çok önemli bir şehir"

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday adayı Muhammet Balta, Trabzon’un her yönüyle çok önemli bir şehir olduğunu belirterek “Trabzon milletvekilliği çok onurludur. Ağır bir sorumluluğu vardır. Bu sorumluluğun bilincinde hareket ederek çok çalışacağız” dedi.A

"Trabzon çok önemli bir şehir"

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday adayı Muhammet Balta, Trabzon’un her yönüyle çok önemli bir şehir olduğunu belirterek “Trabzon milletvekilliği çok onurludur. Ağır bir sorumluluğu vardır. Bu sorumluluğun bilincinde hareket ederek çok çalışacağız” dedi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday adayı Muhammet Balta, seçim çalışmaları ve gündeme dair açıklamalarda bulundu. Muhammet Balta “Trabzon’umuz lokomotif illerden bir tanesidir. Bu bölgede merkez bir ildir. Türkiye siyasetine yön verildiği, siyasette etkili illerden birisidir. Sadece siyasette değil, bürokraside en fazla bürokratı olan illerden bir tanesidir. Bakanlık ve milletvekilliği nasip kısmet işidir. Allah bize hangi görevi nasip ederse milletimize hizmet vazifemizdir. Biz bu heyecanla çalışacağız. Trabzon milletvekilliği çok onurludur. Ağır bir sorumluluğu vardır. O sorumluluğun bilincinde hareket etmek gerekir. Yatırımcıların cazibe merkezi olacak. Bizlere güvenen milletimize hizmet edeceğiz. Trabzon’un sorunları, projeleri için çalışacağız” dedi.

"NE YAPACAĞIMIZI, NEREDEN BAŞLAYACAĞIMIZI BİLİYORUZ”

Trabzon’un sorunlarını, ne yapacaklarını, nereden başlayacaklarını bildiklerini kaydeden Balta, şunları söyledi:

“Son dönemlerde Arap turizminin iyi bir ivme yakaladığını görüyoruz. 5 yıldızlı otel sayılarının artması lazım ki konaklama problemi kalksın. Son dönemlerde 5 yıldızlı otel eksikliğinin ortadan kaldırıldığını görüyoruz. Trabzon’da OSB’lerimiz var. Arsin ve Beşikdüzü aktif. Şinik’e 36 milyon hazırlandı. Alt yapısı ağustos ayında bitiyor. Arsa tahsisleri yatırımcılara yapıldı. Orada yatırımcılarımız dolduracak ve istihdama büyük katkıları olacak. Vakfıkebir OSB’nin kamulaştırma problemi çözüldü. Alt yapı projesinin hazırlıkları yapıyor. Süratli bir şekilde tamamlanacak. Yatırımcıların cazibe merkezi olacak. İş adamlarımızı bu bölgeye çekmemiz lazım.”

“BEN HAZIRIM”

Trabzon’umuzun en önemli projelerinden bir tanesinin ikinci pist olduğunu kaydeden Balta “Bununla alakalı çalışmalar yapıyoruz. Havalimanımızın ikinci pisti, deniz doldurmayla beraber maliyetler çok yüksek. Acaba bulunduğumuz yerde deniz seviyesi doldurularak yeni bir havaalanı yapılabilir mi? Bunun çalışması yapılıyor. Allah nasip ederse 7 Nisan’da aday olursam, milletimiz bize teveccüh gösterirse, sandıktan da başarılı olursak, sloganımız ‘ben hazırım’ olacak. Milletin oylarıyla seçileceğiz, Trabzon’u temsil edeceğiz. Bunun yanında 78 milyon insan adına karar alacağız. Bu ağır bir sorumluluktur. Bu sorumluluğumuzu üstümüze alacağız ve gece gündüz çalışarak mahcup olmamaya özen göstereceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel