Trabzon CHP'den asma köprü tepkisi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kaya, Bostancı mahallesinde bulunan asma köprüye tepki gösterdi.  Kaya, vatandaşların tahta asma köprünün üzerinden geçerken korku yaşadıklarını söyledi. 2013 yılında asma köprünün ilkelik ol

Trabzon CHP'den asma köprü tepkisi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kaya, Bostancı mahallesinde bulunan asma köprüye tepki gösterdi. 
 
Kaya, vatandaşların tahta asma köprünün üzerinden geçerken korku yaşadıklarını söyledi.
 
2013 yılında asma köprünün ilkelik olduğunu kaydeden Kaya, “Burası dağ başı değil, mezra değil, Trabzon’un merkez mahallesi Bostancı. Bostancı Mahallemize Yaşadığımız çağa ve şehre yakışır bir köprü yapılmalıdır. Şehrin merkezinde hala asma tahta köprü kullanılıyor olması bu şehri yönetenlerin ayıbıdır. 2013 yılında bu köprü ilkelliktir. Yetkililerin bu sorunu acilen çözmelerini ve Bostancı Mahallemize üzerinden araç geçebilecek nitelikte beton bir köprü yapılmasını istiyoruz” dedi.
 
CHP’nin 1 yıl sonra Trabzon’un hizmet belediyeciliğine kavuşacağını ifade eden Kaya, “Okula giden çocuklar, çarşıya pazara giden kadınlar ve tüm mahalle halkı mecburen bu tahta asma köprüyü kullanmak zorundalar. Bazı yerlerinde tahtaları çatlak ve kırık olan köprüden geçerken büyük tehlike ve korku yaşanıyor. Köprünün Taşıma halat bağlantıları güvenli değil. Kadınlar ve çocuklar köprüden geçip karşıya ulaştıklarında kendilerini sanayi sitesinin araç trafiğinin içinde buluyorlar. Köprü çıkışında yol yok, karşınıza bir duvar çıkıyor.
 
Duvarın kenarından yürüyüp yol arayınca kendinizi sanayi sitesinin araç yoğunluğunun içinde buluyorsunuz. Az kaldı, 1 yıl sonra Trabzon’umuz CHP’nin hizmet belediyeciliğine yeniden kavuşacak, köprünüzü yapmak bizlere nasip olacak” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel