Trabzon CHP'de şok

CHP Trabzon eski İl Başkanı Cafer Hazaroğlu, gözaltına alındı. Bir internet sitesi sahibi olan Trueson Han adlı kişiyi hakkında yazdığı bir yazıdan ötürü tehdit ve hakaret ettiği iddia edilen Hazaroğlu hakkında, ifadesi alınamadığı için yakalama kararı çı

Trabzon CHP'de şok
CHP Trabzon eski İl Başkanı Cafer Hazaroğlu, gözaltına alındı. Bir internet sitesi sahibi olan Trueson Han adlı kişiyi hakkında yazdığı bir yazıdan ötürü tehdit ve hakaret ettiği iddia edilen Hazaroğlu hakkında, ifadesi alınamadığı için yakalama kararı çıktı. 6 yıla kadar hapsi istenen Hazaroğlu, nöbetçi mahkeme tarafından ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Bu arada çete lideri olduğu iddia edilen Trueson Han’ın geçen yıl Bağcılar’da vurularak öldürüldüğü için davanın da düşeceği belirtildi. 
 
CHP Trabzon eski İl Başkanı Cafer Hazaroğlu,  infaz büro amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. Hazaroğlu ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. 
 
HAKKINDA YAKALAMA ÇIKTI 
 
Ünlü isimlere ve işadamlarına ait kumar borçlarına ilişkin haberleri şantaj malzemesi olarak kullanarak çıkar sağlayan çetenin lideri Trueson Han’ın Trabzon’da da Cafer Hazaroğlu ile bir yazıyı kale aldığı ortaya çıktı. Hakkında çıkan haberden ötürü Han’ı arayarak tehdit ve hakaret ettiği iddia edilen Hazaroğılu hakkında 4 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. İfadesi alınamayan Hazaroğlu hakkında yakalama kakarı çıkarıldı. 
 
POLİSLE ADLİYEYE GELDİ 
 
Trabzon Emniyet müdürlüğü İnfaz Büro Amirliği ekipleri tarafından nöbetçi mahkemeye çıkarılan ve ifadesi alınan Hazaroğlu hakkındaki iddiaları reddetti. Kimseye hakaret etmediğini belirten Hazaroğlu hakkında daha sonra yakalama kararının düşümü yapıldı. Çete lideri olduğu iddia edilen Trueson Han’ın geçen yıl İstanbul Bağcılar’da kız arkadaşının eski eşi tarafından vurularak öldürüldüğü için Hazaroğlu hakkındaki davanın da düşeceği belirtildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel