Trabzon cezaevinden sürgün

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’da bulunan Bahçecik E Tipi cezaevindeki çocuk koğuşunda bir süredir huzursuzluk devam ediyordu. Koğuşta bulunan üç çocuk mahkûm sürekli olarak cezaevi koşularını beğenmedikleri gerekçesi ile isyan çıkararak yetkililere zo

Trabzon cezaevinden sürgün

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’da bulunan Bahçecik E Tipi cezaevindeki çocuk koğuşunda bir süredir huzursuzluk devam ediyordu. Koğuşta bulunan üç çocuk mahkûm sürekli olarak cezaevi koşularını beğenmedikleri gerekçesi ile isyan çıkararak yetkililere zor anlar yaşatıyordular. Çoğunluğunun hırsızlık suçları ile hüküm giymiş çocuk mahkûmlar son olarak Kasım ayının ilk haftası cezaevinin A Blok’unu çıkan yemekleri beğenmedikleri gerekçesi ile ateşe vermişlerdi.

Üç mahkûm daha öncede sigara içemedikleri gerekçesi ile firar etmeye kalkmışlar gardiyanlar tarafından jileti telleri aşarken yakalanmışlardı. Trabzon Bahçecik Cezaevi yönetimi koğuşta sürekli huzursuzluk çıkaran ve diğer mahkumların çanlarını tehlikeye adan Doğukan G., Onur G. ve Bilal E. Adlı çocuk mahkumları başka illerde bulunan ceza evlerine sevk etti. Edninlen bilgiye göre; Doğukan G. ile Bilal E. Nevşehir’e Onur G. ise Çorum’da bulunan cezaevine nakledildi.

Haber  : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler