Trabzon çalışmalara hız verdi

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü kent genelinde bulunan orta refüj, park ve bahçelerde çiçeklendirme ve ağaçlandırma çalışmalarına sürdürüyor. Özellikle mevsimlik çiçeklerin dikildiği orta refüjler park ve bahçelerde ortaya çıkan renk cümbüşü vatandaşl

Trabzon çalışmalara hız verdi

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü kent genelinde bulunan orta refüj, park ve bahçelerde çiçeklendirme ve ağaçlandırma çalışmalarına sürdürüyor. Özellikle mevsimlik çiçeklerin dikildiği orta refüjler park ve bahçelerde ortaya çıkan renk cümbüşü vatandaşların beğenisini kazandı.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte çiçeklendirme ve ağaçlandırma çalışmalarına hız verdiklerini belirterek, “ Kentimizi güzel bir görünümü kavuşturmak amacıyla orta refüjlere, park ve bahçelere mevsimlik çiçekler dikiyoruz. Çevresiyle, park ve bahçeleriyle kentimizi olimpiyatlara en güzel şekilde hazırlamaya gayret gösteriyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel