Trabzon Çağlayan asfaltlanıyor

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Çağlayan’a bağlı Sevimli-Kozluca-Özbirlik Gurup yolunda yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Vali Kızılcık’a incelemeler sırasında Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Çağlayan Belediye Başkan

Trabzon Çağlayan asfaltlanıyor

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Çağlayan’a bağlı Sevimli-Kozluca-Özbirlik Gurup yolunda yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Vali Kızılcık’a incelemeler sırasında Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Çağlayan Belediye Başkanı Firar Bayrak, İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kul ve muhtarlar eşlik etti. 

Kırsal ile şehir arasında hizmette bir farklılık göstermediklerini kaydeden Vali Kızılcık, asfaltlanan yola vatandaşların sahip çıkmasını istedi.

asfalt.jpg

Yapılan yolların gelişigüzel kazılmasından dolayı bozulmalar olduğunu ifade eden Vali Kızılcık, “Yolumuz bugün tamamlanacak. Gelirken bazı yerlerin kazıldığını gördük. Bu doğru değil. Sizlerden istirhamımız yolları kazdırmayın. İlle kazılması gereken bir yer varsa, bu konuda yetkililerle irtibata geçilsin ki, kazılan yerleri tekrar onaralım. Tüm vatandaşlarımız bu yola sahip çıksınlar.

asfalt1.jpg

Yapılanı bir yıl sonra iki yıl sonra tekrar yapmayalım ki diğer yerlerimizin de yollarını tamamlayalım. Tüm vatandaşlarımız aynı şekilde kaliteli hizmetten istifade edebilsin. Bu asfaltın yapılmasında bizlere destek olan Trabzon Belediye Başkanımız, İl Genel Başkanımız ve Özel İdare Genel Sekreterimiz olmak üzere çalışan arkadaşlarımıza Teşekkür ediyorum. İşbirliği ile hep beraber mutlu bir toplum olabiliriz” dedi.

Kırsaldaki vatandaşların, şehirdeki vatandaşlar gibi kaliteli hizmet alması için çalıştıklarını belirten Vali Kızılcık, “Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ında talimatları doğrultusunda, şehir ve kırsaldaki vatandaşlarımızın hizmetlerden aynı şekilde faydalanması için çalışıyoruz. Şehirdeki vatandaşımız ile kırsaldaki vatandaşımız aynı standartta hizmet almalıdır. Şehir ile kırsal birbirinden ayrılmaz bir bütündür. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ifade ettiği ‘Köylü Milletin Efendisidir” sözünden hareket ediyoruz” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu ise, Trabzon’da çok uyumlu bir çalışma gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “Başta şehrimizin mülki amiri Sayın Valimize bugüne kadar tüm şehir sınırlarına gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Böyle bir hizmetin gerçekleştirilmesinde katkıları olanlara teşekkür ediyorum. Oluşturulan birliktelik hizmeti arttırdı. Halkımız çok daha iyilerine layık. Bugün böyle bir güzel hizmetin gerçekleştirilmesinden çok mutluyuz. Sayın Valimizin tensipleri ve talimatları bizim için çok kıymetli” biçiminde konuştu.

Çağlayan Belediye Başkanı Firar Bayrak ve köy muhtarları yapılan kaliteli hizmetlerden dolayı Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’a teşekkür ettiler.
Öte yandan, Sevimli-Kozluca-Özbirlik Gurup Yolu toplam 5 km olduğu ve bu yolun 3 km’lik kısmının yaklaşık 400 bin TL maliyetle birinci sınıf asfaltla kaplandığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler