Trabzon Büyükşehir adayı yok!

Demokrat Parti (DP) Trabzon İl Başkanı Ali Akar, diğer illere göre partisini daha canlı tutmaya çalışan bir il başkanı olarak dikkat çekiyor. Zaman zaman da eski ilçe başkanlarının hedefi oluyor. Dün Araklı’da eski ilçe başkanı şimdi ise AK Parti Araklı B

Trabzon Büyükşehir adayı yok!
Demokrat Parti (DP) Trabzon İl Başkanı Ali Akar, diğer illere göre partisini daha canlı tutmaya çalışan bir il başkanı olarak dikkat çekiyor. Zaman zaman da eski ilçe başkanlarının hedefi oluyor. Dün Araklı’da eski ilçe başkanı şimdi ise AK Parti Araklı Belediye Meclis üyesi adayı olan Ekrem Reis’le karşılaştık.
 
Reis, DP’nin izlediği politikayı eleştirirken, “Sayın il başkanı Ali Akar, büyükşehirde aday çıkaracağını söylemişti. Ama bakıyoruz çıkarmadı. Bunun nedeni ne olabilir? Sayın Ali Akar’dan bu soruya cevap bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel