Trabzon bu işbirliği ile ivme kazanacak!

Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Süleyman Baykal, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yusuf Hakyemez ve Prof. Dr. Necati Tüysüz, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.Rektör Baykal, zi

Trabzon bu işbirliği ile ivme kazanacak!

Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Süleyman Baykal, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yusuf Hakyemez ve Prof. Dr. Necati Tüysüz, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Rektör Baykal, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada Başkan Av. Ahmet Metin Genç’e hayırlı olsun dileğinde bulunarak şunları söyledi “Yeni başkanımızı makamında ziyaret edip hayırlı olsun dileklerimizi iletmeye geldik. Sorumluluğu ağır bir makam. Ortahisar’a yeni bir Belediye Başkanı, önceden de tanıştığımız değerli bir arkadaşımız. Çalışkan genç bir arkadaşımız.

Ben kendisine ve ekibine hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Allah utandırmasın. İnşallah hayırlı hizmetler nasip etsin diyorum. Üniversite ile belediye arasındaki üniversite ile şehir arasındaki iş birliğine aynı şekilde daha da ivme kazandırarak devam etme temennilerimi dile getiriyorum” dedi.

Başkan Genç ise Rektör Baykal’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek şu görüşlere yer verdi “Ben sayın rektörüme ifade etmiş olduğu nazik sözlerden dolayı da çok teşekkür ediyorum. Daha önce de tanışmışlığımız, yapmış olduğumuz planlar ve programlar vardı. Allah nasip ederse bundan sonra da inşallah daha yoğun bir şekilde ve artarak devam edecek. Ortahisar belediyemizin üniversite ile yapacağı çalışmaların içerisin birlikte olacağız ve bundan sonra da ne yapmamız gerektiğini daha uygun planını, programını çıkartmak suretiyle de çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam edeceğiz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler