Trabzon böyle evlilik teklifi görmedi! Sahnede...

Akçaabat Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu üyesi öğretmen İsmail Erkan, ilçede verdikleri konser sırasında kendisi gibi koro üyesi olan matematik öğretmeni Ayşegül Serbest'e evlilik teklifinde bulundu. Akçaabat Erol Günaydın Sanat Merkezinde gerçekleşti

Trabzon böyle evlilik teklifi görmedi! Sahnede...
Akçaabat Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu üyesi öğretmen İsmail Erkan, ilçede verdikleri konser sırasında kendisi gibi koro üyesi olan matematik öğretmeni Ayşegül Serbest'e evlilik teklifinde bulundu.
 
Akçaabat Erol Günaydın Sanat Merkezinde gerçekleştirilen yeni yılın ilk konserini, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Ali Kemal Başaran, Kavaklı Belediye Başkanı Halil İbrahim Dervişoglu, Darıca Belediye Başkanı Muhammet Altınel, Belediye Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar izledi.
 
 
Koro şefi Salih Kazancıoğlu yönetiminde sanat müziği eserlerinin seslendirildiği konser sırasında, koroda görev yapan Rizeli öğretmen İsmail Erkan mikrofonu alarak kendisi gibi matematik öğretmeni olan koro üyesi Bursalı Ayşegül Serbest'e evlilik teklifi etti.
 
Ayşegül Serbest evlik teklifini "tabii ki evet" diyerek kabul etti. Konseri izlemeye gelen konuklar ile korodaki diğer üyeler, çifti alkışlayarak kutladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel