Trabzon Bölge Müdürü Değişti

Buna göre, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Başmüfettişliğe Muhammed Emin Karaköse atanırken, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Türkiye Elektrik Ticaret ve Taahhüt A.Ş. Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine Hasan Kaşıkara getirildi. Gençlik ve Sp

Trabzon Bölge Müdürü Değişti

Buna göre, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Başmüfettişliğe Muhammed Emin Karaköse atanırken, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Türkiye Elektrik Ticaret ve Taahhüt A.Ş. Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine Hasan Kaşıkara getirildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı Müşavirliğine Ömer Faruk Terzi atanırken, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü Konya Bölge Müdürlüğü'ne Atila Çetin, Trabzon Bölge Müdürlüğüne ise Adnan İpekdal'ın getirilmesine karar verildi.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Başmüfettişliğe Gümrük ve Ticaret Müfettişi Defne Gürsoy'un getirilirken, Milli Eğitim Bakanlığı Müşavirliğine Mustafa Canlı, Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, Hızır Aktaş Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Zekeriya Çınar atandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel