"Trabzon bizi yalnız bırakmasın"

Almanya’nın Dortmund şehrinde bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Avrupa’nın en büyük Kültür ve Ramazan Festivali Festiramazan, 6 Temmuz - 4 Ağustos 2013 tarihleri arasında yapılacak. Avrupa Trabzon Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Salih Altınışık, festi

"Trabzon bizi yalnız bırakmasın"

Almanya’nın Dortmund şehrinde bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Avrupa’nın en büyük Kültür ve Ramazan Festivali Festiramazan, 6 Temmuz - 4 Ağustos 2013 tarihleri arasında yapılacak. 

Avrupa Trabzon Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Salih Altınışık, festivalin bu yıl Ramazan ayı içerisinde Westfalen Hallenpark Dortmund’da‚ FestiRamazan 2013’ olarak düzenleneceğini söyledi. Yaklaşık 96 bin metrekare alan üzerinde yapılacak festivali her gün 30 binin üzerinde yurttaşın ziyaret edeceğini belirten Altınışık, "Geçen sene birincisini düzenlediğimiz FestiRamazan Kültür Festivali’ni bir milyona yakın insan ziyaret etti.
Bu yıl bu sayının daha da artacağına inanıyoruz. Festivale Trabzon şehrini konuk il olarak davet ettik. Trabzon ile Dortmund kentlerinin son yıllarda ilişkilerinin artarak geliştirilmesini büyük bir memnuniyetle görüyoruz. Bu bağlamda festivalin bu ilişkilerin artırılmasına ciddi katkı sağlayacağına inanıyoruz” dedi.
 
 
TRABZON BİZİ YALNIZ BIRAKMASIN
 
Altınışık, Festi Ramazan festivali organizatörleri ile yapmış olduğu görüşmeler neticesinde bu yılın Trabzon Yılı olması yönünde mutabık kaldıklarını söyledi. Bu kapsamda Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başta olmak üzere, Trabzon Valisini, TTSO Başkanını, Trabzonspor Kulübünü, tüm Trabzonlu Milletvekilleri ve Bakanları yazılı olarak davet ettiklerini anlatan Altınışık, "Takriben bir ay önce gönderilen davetiyelere şu ana kadar bir geri cevap alamadık. Biz Trabzonluları burada görmek istiyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel