"Trabzon bizi merak etmesin"

 Bingöl'de 10 askerimizin şehit 63 askerimizin de yaralandığı hain tuzakta yaralanan Trabzonlu 347. Kısa dönem Emre Çete,’nin durumunun iyi olduğu bildirildi. Haber61 muhabiri ile yaptığı telefon görüşmesinde olayı anlatan Trabzon Fatih Devlet Hastanesi N

"Trabzon bizi merak etmesin"

 

Bingöl'de 10 askerimizin şehit 63 askerimizin de yaralandığı hain tuzakta yaralanan Trabzonlu 347. Kısa dönem Emre Çete,’nin durumunun iyi olduğu bildirildi.
 
Haber61 muhabiri ile yaptığı telefon görüşmesinde olayı anlatan Trabzon Fatih Devlet Hastanesi Noroloji Yoğun bakımında çalışan Çete, “Patlama da yanan otobüsünün önünde idik 6 otobüse yola çıkmıştık. Hainler arkamızdan gelen otobüsü hedef aldılar. Bize de saldırdılar. Bir an neye uğradığımızı şaşırdık.”dedi.
 
Muhabirimizin başka Trabzonlu asker olup olmadığı sorusunu sormazı üzerine Çete, “ konvoyda bildiğim üç Trabzonlu vardı. Trabzonlu Kenan Latifoğlu ile aynı otobüste idik. Diğer Trabzonlu arkadaş diğer otobüste durumları çok iyi onlarında ailelerimiz bizi merak etmesin  biz şuanda  Bingöl devlet hastanesinde tedavi altındayız. Buradan tüm Trabzon'a sevgilerimi yoluyorum biz iyiyiz fakat şehit olan arkadaşlarımızın yası içerimizi yaktı.”şeklinde konuştu.  
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler