Trabzon Belediyesi'nden yeni kurs

Trabzon Belediyesi kalifiye elaman açığını gidermek için düzenlediği kurslara bir yenisini daha ekledi.   Gençleri meslek sahibi yapmak için daha önce İŞ-KUR ile 8 adet kurs düzenleyen Belediye son olarak “Reyon Görevlisi” kursu düzenledi.  50 kişinin kat

Trabzon Belediyesi'nden yeni kurs

Trabzon Belediyesi kalifiye elaman açığını gidermek için düzenlediği kurslara bir yenisini daha ekledi.  

 

Gençleri meslek sahibi yapmak için daha önce İŞ-KUR ile 8 adet kurs düzenleyen Belediye son olarak “Reyon Görevlisi” kursu düzenledi.

 

 50 kişinin katılacağı kursa katılanlar 6 ay boyunca eğitim alacak. Kursa katılanlar teorik eğitimin yanında marketlerde staj yapacak.

 

25 Ekim Pazartesi günü başlayacak kursa katılacak kursiyerlere 6 ay boyunca günlük 15 TL yemek ve yol parası verilecek. Kursu başarıyla tamamlayanlara sertifika verilecek. Belediye-İŞ-KUR ortaklığında daha önce düzenlene 8 ayrı kursta 174 kişi meslek sahibi yapılmıştı. 2011 yılı itibariyle meslek edindirme kurslarının devam edeceği bildirildi.

 

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, düzenledikleri meslek edindirme kurslarıyla kalifiye elaman açığını kapatmaya katkıda bulunmaya çalıştıklarını belirterek, “ İŞ-KUR ile ortaklaşa düzenlediğimiz kurslara katılanlara hem teorik bilgiler hem de staj yapma imkânı sunuyoruz. Kurslarımıza katılanlara günlük 15 TL yol ve yemek parası katkısında bulunuyoruz. Bu kurslara katılanlar ayrıca mikrokredi uygulamalarından da faydalanabiliyorlar. 2011 yılında da düzenleyeceğimiz kurslarla gençlerimizi meslek sahibi yapmaya gayret edeceğiz” diye konuştu.     

     

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel