Trabzon Belediyesi'nden toplu sözleşme!

Trabzon Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında Trabzon Belediyesi Toplantı Salonunda düzenlenen törenle toplu iş sözleşmesi imzalandı.Hizmet-İş Sendikası Genel Sekreteri Devlet Sert, “Trabzon Belediyemizde ki bu toplu iş sözleşmemiz kırgınlıklara, ça

Trabzon Belediyesi'nden toplu sözleşme!

Trabzon Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında Trabzon Belediyesi Toplantı Salonunda düzenlenen törenle toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Hizmet-İş Sendikası Genel Sekreteri Devlet Sert, “Trabzon Belediyemizde ki bu toplu iş sözleşmemiz kırgınlıklara, çatışmalara zemin oluşturmadan barış içinde sonuçlandı” açıklamasında bulundu.

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise, “Huzur mahşere hesap vereceğimiz anlayışı ile hareket eden hem sendikamız hem biz, imkanlarımızı hakikaten çok zorlayarak, birinci yıl 5+5, ikinci yıl 5+5 üçüncü yıl 5+5 toplamda yüzde 34’lik bir zammı imzaladık.

Helal olsun, Allah herkesten razı olsun. Altı tane yüzde 5+5 ile birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel