Trabzon Belediyesi'nden tanıtım atağı

 Trabzon Belediyesi son aylarda önemli bir hizmet tanıtımına başladı. Trabzon’da 61 proje sloganı ile seçimleri kazanan Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu en fazla yaptıkları hizmetleri halka anlatamamaktan ötürü eleştiriliyordu. Mart a

Trabzon Belediyesi'nden tanıtım atağı

 

Trabzon Belediyesi son aylarda önemli bir hizmet tanıtımına başladı. Trabzon’da 61 proje sloganı ile seçimleri kazanan Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu en fazla yaptıkları hizmetleri halka anlatamamaktan ötürü eleştiriliyordu. Mart ayı başında Trabzon Belediyesi’nin faaliyetlerinin anlatıldığı 108 sayfalık görselliği ön planda tutan dergi bastıran ve bu dergileri Trabzon’daki bütün esnafa dağıtan Trabzon Belediyesi tüm bilbordlarda belediyenin hizmetlerini anlatıyor.

Ayrıca ‘Trabzon Değişimi Yaşıyor’ sloganı ile broşür bastına Trabzon Belediyesi su abonelerine kesilen makbuzla birlikte broşürleri de veriyor. Böylelikle Trabzon Belediyesi’nin hizmetlerinin girmediği ev kalmadı. Trabzon Belediyesi tüm bunlarla yetinmeyerek yine ‘Trabzon Değişimi Yaşıyor’ isimli bir tanıtım filmi hazırladı. Bu tanıtımları Trabzon’daki tüm yerel kanallarda sık aralıklarla yayınlatan Trabzon Belediyesi ayrıca bunları 3’e dakikalık bölümlere ayırarak 7 ayrı görüntü oluşturdu. Bu görüntüleri Trabzon’un muhtelif yerlerinde bulunan televizyon ekranlarında yayınlatan Trabzon Belediyesi ayrıca Youtube aracılığıyla hizmetleri tüm dünyaya ulaştırıyor. 7 ayrı tanıtım filminin her birinin birer haftayla Youtube’a koyan Trabzon Belediyesi hizmetlerin tanıtımında önemli bir atağa da kalkmış oldu. Youtube girenler ‘Trabzon Değişimi Yaşıyor’ yazdıklarında karşılarında hizmetlerin görüntülü anlatımı ile karşılaşıyorlar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel