Trabzon Belediyesi'nden kar mesaisi

Trabzon Belediyesi ekipleri dün akşam saatlerinde kentin yüksek kesimlerinde yağmaya başlayan karın sosyal yaşamı etkilememesi için yoğun çaba sarf etti.Ekipler, kar yağışı nedeniyle özellikle yüksel mahalleler de ve ana arterlerde karla mücadele çalışmal

Trabzon Belediyesi'nden kar mesaisi

Trabzon Belediyesi ekipleri dün akşam saatlerinde kentin yüksek kesimlerinde yağmaya başlayan karın sosyal yaşamı etkilememesi için yoğun çaba sarf etti.
Ekipler, kar yağışı nedeniyle özellikle yüksel mahalleler de ve ana arterlerde karla mücadele çalışmalarını gece boyunca sürdürdüler.
Dün akşam saatlerinde başlayıp kenti etkisi altına alan kar yağışı karşısında 2 greyder, 2 tuzlama aracı, 1 loder, 2 solüsyon aracı, 2 kontrol aracı ve 15 personelle birlikte tüm ana yollar ile tali yolların açık kalmasını sağlayan Trabzon Belediyesi ekipleri sabaha kadar çalışmalarına ara vermedi. Trabzon Belediyesi, belediye sınırları içindeki mahalle grup yollarını açık tuttu. Etkili kar yağışı nedeniyle kapanan yolları açan ekipler, ayrıca buzlanmaya karşı solüsyon ve tuz serme işlemlerini de uyguladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel