Trabzon Belediyesi'nden amatöre destek

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu sabah kahvaltısında bir araya geldiği Amatör spor kulübü temsilcilerini ile kahvaltı yaptı ardından  malzeme çeki vererek destekte bululdu.2011 EYOF Spor ve Hatıra parkında düzenlenen kahvaltıya Trabzo

Trabzon Belediyesi'nden amatöre destek

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu sabah kahvaltısında bir araya geldiği Amatör spor kulübü temsilcilerini ile kahvaltı yaptı ardından  malzeme çeki vererek destekte bululdu.

2011 EYOF Spor ve Hatıra parkında düzenlenen kahvaltıya Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Gençlik Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı, ASKF Başkanı Burhan Cahit Erdem, Belediye Başkan Yardımcıları Osman Gökhan Bali, Hüseyin Turan, Belediye Spor Kulübü Başkanı Nihat Demir ve Trabzon’da faaliyet gösteren amatör spor kulüp başkanları ile temsilcileri katıldı.

Misafirlerini kapıda karşılayan Başkan Gümrükçüoğlu kahvaltı öncesi konuklarına park hakkında bilgiler verdi. 

Burada yaptığı konuşmada Başkan Gümrükçüoğlu sporun temsilcileri ile Spor ve Hatıra parkında bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade ederek “Bu park 2011 yılında 49 ülkeden sporcuların katılımları ile düzenlenen EYOF olimpik oyunlarının hatırasını yaşatmak üzere Türk ve Japon kültürünün özelliklerini de bir araya getiren barış ve kardeşlik parkıdır. Türkiye’de ilk defa olimpiyat sıfatı taşıyan spor oyunlarının şehrimizde yapılmış olması Trabzon’un sporda zirve bir kent olduğunu da böylece göstermiş oldu.

İnşallah sizlerinde gayretleri ve çalışmaları ile şehrimizin nasıl bir spor aşkı ile dolu olduğunu herkese daha iyi göstereceğiz. Sporun bu kadar önemli olduğu kentimizde spor ve hatıra parkını hizmete açarak spor sevgimizi tescillemiş olduk” dedi.

Büyükşehirle birlikte amatör spora olan desteğimiz artacak

Konuşmasının devamın da Büyükşehirle birlikte amatör spora olan desteklerinin çok daha güçlü olacağını belirten Başkan Gümrükçüoğlu, “Trabzon gençliğini fedakarca zamanlarınızı ayırarak büyük gayret ve özveri ile yetiştirdiğiniz için sizlere müteşekkiriz. Trabzon’un 2014 mahalli seçimleri ile birlikte büyükşehir olmasının ardından spora olan desteğimizde inşallah artacaktır. Tüm destek ve gayretlerimizle her zaman sizlerin hizmetinizde olacağız. ASKF Başkanımız Sayın Burhan Cahit Erdem’e, siz değerli kulüp başkanlarımıza ve yetiştirdiğiniz o güzel sporcularımıza şehrimiz adına teşekkürlerimi iletiyor, spora olan katkınızın artarak devam etmesini temenni ediyorum” dedi.  

Gümrükçüoğlu’nun ardından söz alan ASKF Başkanı Cahit Erdem amatör spor kulüplerine verdiği destekten ötürü Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür ederek,“Öncelikle Belediye Başkanımıza böyle güzel ve nezih ortamda biz kulüpleri sabah kahvaltısında bir araya getirdikleri için teşekkürlerimi sunuyorum. Hemen belirtmek isterim ki yasa gereği her belediye kendi sınırları içerisinde olan spor kulüplerine destek verebildiği için burada Ortahisar ilçesi  sınırları içerisinde faaliyet gösteren kulüplerin başkanları ile toplanmış bulunuyoruz.

Bizler kulüpler olarak tesis yönünden Trabzon’da bazı olanaklara sahibiz ama bu faaliyetlerimizin yürütülmesi içinde malzeme desteği gerekiyor. Sağ olsun Başkanımız siz kulüp başkanlarımıza malzeme alımında kullanılmak üzere hediye çekleri verecek. Bu tarz organizasyonlarla bir araya gelmek bizlere gençlerimizi kahve köşelerinden, olumsuz ortamlardan alı koyup spora yönlendirmede güç ve azim veriyor. Sayın Başkanımızın ve ekibinin arkamızda olduğunu görmek bizleri onure ediyor ve gücümüzü daha da ileriye taşımamıza vesile oluyor. Bu düşünce ile Sayın Başkanımıza amatör spor kulüplerine karşı göstermiş olduğu duyarlılıktan ve verdikleri destekten ötürü tüm amatör spor kulüpleri adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Belediye Spor Kulübü Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Nihat Demir ise yaptığı konuşmada, “ Trabzon Belediyesi olarak her zaman amatöre spor kulüplerimizin yanında olmaya çalıştık. Sizlerin ne şartlarda faaliyet gösterdiğinizi bildiğimiz
için bu desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından ASKF Başkanı Cahit Erdem Başkan Gümrükçüoğlu’na isminin yazılı olduğu forma ve ayakkabı hediye etti.

Kahvaltı programı kulüp başkanlarına malzeme çeklerinin takdim edilmesi ile son buldu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler