Trabzon Belediyesi'nden açıklama..

Trabzon Belediyesi Değirmendere Mahallesi Büyük Sanayi Sitesi’ndeki otoparkın Trabzon Belediyesi tarafından paralı otopark haline getirildiği yönündeki haberlerle ilgili açıklama yaptı. Söz konusu alanın Sanayi Sitesi Derneği tarafından düzenlendiğinin be

Trabzon Belediyesi'nden açıklama..

Trabzon Belediyesi Değirmendere Mahallesi Büyük Sanayi Sitesi’ndeki otoparkın Trabzon Belediyesi tarafından paralı otopark haline getirildiği yönündeki haberlerle ilgili açıklama yaptı. 

Söz konusu alanın Sanayi Sitesi Derneği tarafından düzenlendiğinin belirtildiği açıklamada, esnaftan yada sanayi sitesine gelen vatandaşlardan para alınmasına Trabzon Belediyesi’nin izin vermesinin mümkün olmadığı kaydedildi.
 
Trabzon Belediyesi’nden yapılan açıklamada “ Mülkiyeti Trabzon Belediyesi’ne ait olan ve sanayi sitesine gelenlerin ve esnafın araçlarını çekebileceği boş alan Sanayi Sitesi Derneği tarafından düzenlenmektedir. Söz konusu alana araçlarını park edenlerin bir ücret ödemesi gibi bir durum söz konusu değildir. Dernek şayet böyle bir uygulama yapıyorsa bu duruma Trabzon Belediyesi’nin gerekçe ne olursa olsun izin vermesi düşünülemez.
 
Şayet sanayi içindeki alandan park ücreti değil de, dernek üyelerinden topladığı aidatlarla park alanının düzenli olarak kullanımını sağlamak gibi bir uygulamaya giderse bundan herkes memnun olur, ancak sanayiye gelen insanların araçlarını park etmesi yada esnafın araçları park edeceği alan için bir para ödemesi durumuna izin veremeyiz. Derneğin ücret alınmamak kaydıyla alanın düzeni ve işleyişi ile ilgili alacağı kararlarda esnafı korumak adına gerekli desteği her zaman verdik ve vermeye devam edeceğiz. Halkımızın doğru bilgilendirilmesi için bu açıklamayı kamuoyuyla paylaşıyoruz” denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel