Trabzon belediyesinde erken bayramlaşma

Sabahın erken saatlerinden itibaren Teknik Hizmet Birimleri, Konkasör Şantiyesi, Asfalt Plenti şantiyesinde çalışan personelini ziyaret ederek Kurban Bayramlarını tebrik eden Başkan Gümrükçüoğlu öğleden sonra ise Belediye ana hizmet binasını gezerek perso

Trabzon belediyesinde erken bayramlaşma

Sabahın erken saatlerinden itibaren Teknik Hizmet Birimleri, Konkasör Şantiyesi, Asfalt Plenti şantiyesinde çalışan personelini ziyaret ederek Kurban Bayramlarını tebrik eden Başkan Gümrükçüoğlu öğleden sonra ise Belediye ana hizmet binasını gezerek personeli ile bayramlaştı. Çalışanlarına çikolata ikram eden Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon Belediyesi'nde görev yapan her personelin önemli olduğunu söyledi. Aile ortamı içeresinde Trabzon halkına en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde olduklarını belirten Başkan Gümrükçüoğlu "Bin 913 personelimiz var. Bu personelimizin her biri bizim için çok kıymetli. Bu nedenle her çalışanımızla bayramlaşmak istediğimiz için bayramlaşma programlarına erken başladık. Çalışanlarımızı çalıştıkları yerde ziyaret ediyoruz. Tüm çalışanlarımıza aileleri ile birlikte güzel bir bayram geçirmelerini diliyorum” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel