Trabzon Belediyesi taşındı

Trabzon Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, belediye birimlerinin yeni hizmet binasına taşınma işlemlerinin tamamlandığı, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü biriminin ise yeni binada yılbaşı itibariyle hizmet vermeye başlayacağı bildirildi. Açıklamada, T

Trabzon Belediyesi taşındı

Trabzon Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, belediye birimlerinin yeni hizmet binasına taşınma işlemlerinin tamamlandığı, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü biriminin ise yeni binada yılbaşı itibariyle hizmet vermeye başlayacağı bildirildi. 

Açıklamada, Trabzon Belediyesi'nin İskenderpaşa Mahallesi olan adresinin, eski Tekel binası yerinde yapılan yeni hizmet binasına taşınmasıyla birlikte Gülbaharhatun Mahallesi olarak değiştiği, böylelikle hizmet birimlerinin tek çatı altında toplandığı belirtildi. 

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu da yıllardır vatandaşlara hizmet verdikleri Meydan mevkisindeki ve şehrin değişik bölgelerindeki hizmet binalarından Atapark'ta eski Tekel binası yerinde yapımı tamamlanan yeni hizmet binasına taşınma işlemlerinin tamamlandığını ifade ederek, şunları kaydetti:
     ''Yeni hizmet binamız valilik, emniyet, adliye ile aynı bölgede oldu. Dağınık olan belediye birimleri de yeni hizmet binasında bir araya getirilmiş oldu. Bu durum vatandaşlarımıza büyük kolaylık sağladı. 26 Aralık Pazartesi tarihi itibariyle vatandaşlarımıza yeni binamızda hizmet vermeye başlayacağız. Trabzon'a böyle çağdaş ve modern bir belediye binasının kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yeni hizmet binamızın çalışanlarımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel