Trabzon Belediyesi kan bağışlıyor

 Trabzon Belediyesi, Trabzon’da kan bağışını artırmak ve vatandaşları bilinçlendirmek amacıyla kurduğu üç kan bağışı standıyla Kızılay’a destek verdi. ‘Trabzon Belediyesi kan bağışlıyor’ kampanyasına belediye personeli de kan vererek destek olurken, kurul

Trabzon Belediyesi kan bağışlıyor

 

Trabzon Belediyesi, Trabzon’da kan bağışını artırmak ve vatandaşları bilinçlendirmek amacıyla kurduğu üç kan bağışı standıyla Kızılay’a destek verdi. ‘Trabzon Belediyesi kan bağışlıyor’ kampanyasına belediye personeli de kan vererek destek olurken, kurulan stantlara vatandaşlar da yoğun ilgi gösteriyor. Atapark ve itfaiye alanında kurulan stantlarda kan bağışı kampanyasına başlanırken, Meydan Parkı’nda kurulacak stant ise 25 Haziran tarihinden itibaren faaliyete geçecek.

Atapark’taki kan bağışı standını ziyaret ederek kampanyaya destek veren Trabzon Belediye Başkan Vekili Seyfullah Kınalı, Kızılay’ın son yıllarda görev alanında çok büyük atılımlar yaptığını kaydederek, “Kızılay sadece Türkiye’ye değil dünyanın her yerine yardım elini başarı ile uzatıyor. Kızılay’ın başlattığı ‘kan acil değil, sürekli ihtiyaçtır’ kampanyasına her vatandaşın duyarlılık göstererek katkı sunması gerekiyor. Biz de Belediye olarak Kızılay’ımızın bu başarılı çalışmalarına destek vermek amacıyla açtığımız stantlar ile katkı sağlamayı amaçladık. Belediye personeli de kan bağışlayarak duyarlılık gösteriyor. Çünkü kan hayat demektir. Bugün değilse yarın bize de kan lazım olabilir. Bu nedenle kan bağışı çok önemlidir. Kampanyaya destek veren vatandaşlara, personelimize ve Kızılay yetkililerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel