Trabzon belediyesi araç parkını güçlendirdi

2009 yılından buyana 140 yeni araç ve iş makinesi alan Belediye vatandaşlara daha kaliteli ve güvenli hizmet veriyor.Yeni alınan araçlara yaklaşık 25 milyon TL harcayan Belediye güçlenmiş makine parkı ile Büyükşehir'e hazırlanıyor. 140 araç ve iş makinesi

Trabzon belediyesi araç parkını güçlendirdi

2009 yılından buyana 140 yeni araç ve iş makinesi alan Belediye vatandaşlara daha kaliteli ve güvenli hizmet veriyor.

Yeni alınan araçlara yaklaşık 25 milyon TL harcayan Belediye güçlenmiş makine parkı ile Büyükşehir'e hazırlanıyor. 140 araç ve iş makinesi içinde Trabzonlulara daha rahat ve konforlu seyahat etmelerini sağlayan 40’ı son model olmak üzere 45 adet otobüs de bulunuyor.

belediye-arac-yeni.jpg

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonlulara en iyi hizmeti verme gayreti çerisinde olduklarını belirterek, "Bu nedenle makine parkımızı sürekli yeniliyoruz ve güçlendiriyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar 45'i otobüs olmak üzere makine parkımıza 140 yeni iş makinesi ve araç kazandırdık. Yeni alınan araç ve gereçlerle Büyükşehir'in de alt yapısını hazırlıyoruz. Trabzon halkı her şeyin en güzeline layıktır" ifadelerini kullandı.

dsc_4222.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel