Trabzon Bayan yüzme havuzları

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi 5 yıllık eylem planını ve stratejik konusu görüşüldü.5 yıllık planlama da yer alan bayanlara özel yüzme havuzu konusu gündeme geldi.  Konu ile alakalı görüş alan isimlerMHP Meclis üyesi Ali Sağ

Trabzon Bayan yüzme havuzları

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi 5 yıllık eylem planını ve stratejik konusu görüşüldü.5 yıllık planlama da yer alan bayanlara özel yüzme havuzu konusu gündeme geldi.  

Konu ile alakalı görüş alan isimler

MHP Meclis üyesi Ali Sağır “ Stratejik planlama içerisinde iki tane bayanlara özel yüzme havuzu yapılmasını istiyorsunuz. Bunu İki tane yapılmasına karşıyım. Kadına yönelik şiddet Trabzon’da var. Burada kadınların biraz daha korunması gerekli. Bununla ilgilenen kurum biraz daha önem vermesi gerekli. Neden mi iki tane fazla bir tane olsun. Daha iyi. Birde diğer konu uyuşturucu eylem planı; Trabzon gençleri gerçekten çok zor durumda. Onları kurtarmamız gerekli.

CHP Meclis Cahit Erdem, “  Vizyonumuzda şehrimizi yeniden dizayn eden belediye olacağımızı söylüyoruz. Esnetepe, Narlıbahçe ve Faroz hala daha belirsizliğini koruyor. Ama kentsel dönüşüm yapılan mahallelerde belirsizlik sürüyor. İlçe belediyelerimizde gelirleri düşük. Köyle ve yaylalar dahil ilçe kapsamına alındı. Kiraları düşük bu ilçe belediyelerinin ekonomilerini güçlendirmemiz gerekli daha iyi olur. Trabzon’da tarım ve hayvancılık bitmiş. Turizm son birkaç yılda gelişti. Bu konuda daha çok büyütmemiz gerekli. . Bu bayanlar havuzu yapmak zararı bir yatırımdır. Uzmanlardan bilgi alınması gerekli.”ifadelerine yer verdi.

Meclis Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “ Ali Sağır’ın dediği gibi iki havuz fazla olması değerlendirilir.”ifadesine yer verdi.

Haber : Şükrü Üçüncü 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel