Trabzon Barosu önünde tuhaf olay

Haber61.Net - Haber Servisi - Trabzon Esentepe Mahallesi Baro binası önünde meydana gelen kavga hem görenleri hem de duyanları hayrete düşürdü. 06 AB plakalı araç ile Atatürk alanı istikametine gitmekte olan 75 yaşındaki Osman S. bir anda farklı bir araç

Trabzon Barosu önünde tuhaf olay

Haber61.Net - Haber Servisi - Trabzon Esentepe Mahallesi Baro binası önünde meydana gelen kavga hem görenleri hem de duyanları hayrete düşürdü. 06 AB plakalı araç ile Atatürk alanı istikametine gitmekte olan 75 yaşındaki Osman S. bir anda farklı bir araç ile trafikte anlaşmazlığa düştü.

Seyir halinde iken araçlarını durduran kimliği belirsiz şahıslar ile Osman S. tartışmaya başladı. Yaşlı adam diğer kişilerden korkunca belinden tabancayı çıkarak ateş etmek istediği sırada tartıştığı diğer kişi tarafından etkisiz hale getirildi.

Yaşlı adam yere düşme esnasında silah başına çarparak yaralandı. Olay yerine gelen trafik polisleri ile Taksim Polis merkezi ekipleri durumu kontrol altına aldı. Yaşlı adam Numune Hastanesine kaldırılarak tedavi altına aldı. Olayla ilgili soruşturma başlattı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel