Trabzon Bahçecik cezaevi taşınıyor

AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı Harun Demirci, Trabzon Bahçecik Cezaevi'nin ilçenin Ambarlı köyünde yeni inşa edilecek binaya taşınacağını söyledi. Harun Demirci, partisinin ilçe teşkilatında yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı basın toplantısında konu

Trabzon Bahçecik cezaevi taşınıyor

AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı Harun Demirci, Trabzon Bahçecik Cezaevi'nin ilçenin Ambarlı köyünde yeni inşa edilecek binaya taşınacağını söyledi.

Harun Demirci, partisinin ilçe teşkilatında yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı basın toplantısında konuştu. Demirci, partisinin iktidara geldiği günden bu yana ülkenin tüm alanlarında çok büyük hizmetler yaptığını belirterek, şehirlerin adeta şantiyeye döndüğünü kaydetti.

Başkan Demirci, "Bu noktada ilçemizin de hak ettiği hizmetleri alması için göreve geldiğimiz süre içerisinde büyük bir gayretle çalışmaktayız. Bunlar arasında en önemlilerinden birisi de ilçemize bir bölge cezaevi kazandırmaktı. İlçemiz Ambarlı köyü sınırları içersinde bulunan hazineye ait 207 dönüm araziye, cezaevinin yapılabilmesi için iki yıldır girişimlerimiz sürmekteydi. Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürlüğü Teknik İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Ambarlı köyümüzde gerekli teknik incelemeleri yaparak cezaevi için uygun olduğunu belirttiler." dedi.

Demirci, "Maliye Bakanlığı bu yerin cezaevi yapılmak üzere ön tahsisini Adalet Bakanlığı'na yapmıştı. Çevre ve Şehircilik Bakanımız Erdoğan Bayraktar, Adalet Bakanı Sadullah Ergin'le yaptığı görüşmeler sonucu, cezaevinin Beşikdüzü'ne yapılacağı müjdesini bizlere vermişlerdir. Kendilerine hemşerilerimiz adına teşekkürlerimizi sunarız." ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel