Trabzon baharla buluşuyor mu?

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre, yurdun büyük bir bölümünün (Marmara, Ege, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu'nun kuzeyi ile Burdur, Isparta ve K. Maraş) aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçe

Trabzon baharla buluşuyor mu?

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre, yurdun büyük bir bölümünün (Marmara, Ege, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu'nun kuzeyi ile Burdur, Isparta ve K. Maraş) aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

 

Rüzgar yurdun genelinde güneyli yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette esecek.

 

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

 

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre bölgelerde hava durumu şöyle olacak:

 

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

 

EGE: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

 

AKDENİZ: Parçalı ve çok bulutlu; Burdur, Isparta, Kahramanmaraş ile Antalya'nın batı çevreleri kısa süreli sağanak yağışlı geçecek.

 

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, kuzeyi (Ankara, Eskişehir, Çankırı, Kırıkkale, Yozgat, Sivas) kısa süreli sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

 

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

 

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar bölge geneli aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

 

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar bölge geneli aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

 

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler