Trabzon Araklı’da sağlıksız durum

Trabzon’un Araklı ilçesinde perşembe günleri kurulan halk pazarında hem Araklı Pazar esnafı hem de pazara alış verişe gelen halk zor durumda kalıyor. Araklı Belediyesi tarafından ihale edilerek onarıma alınan halk pazarı 2 aydan beri bir çivi bile çakılma

Trabzon Araklı’da sağlıksız durum

Trabzon’un Araklı ilçesinde perşembe günleri kurulan halk pazarında hem Araklı Pazar esnafı hem de pazara alış verişe gelen halk zor durumda kalıyor. 

Araklı Belediyesi tarafından ihale edilerek onarıma alınan halk pazarı 2 aydan beri bir çivi bile çakılmadan kaderine terk edildi. Yapıma başlanıyor diyerek Pazar yerinin ortasına dökülen çakıl taşları ve kumlar geçen zaman ile birlikte etrafa yayılarak Pazar yerine kimseyi sokmaz hale getirdi. 

Etrafa yayılan çakıl ve kumlara birde yağan yağmur eklenince Halk pazarı tamamen çamur deryası haline geliyor. Böylelikle Araklı merkez ve çevre köylerin gıdasını karşılamakta olan Pazar yerinde sağlıksız alış veriş oluyor.

Bu durumdan etkilenen 200’e yakın Pazar esnafı yetkililerden bir an önce yardım bekliyor.   

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel