Trabzon Araklı Değişiyor

 Trabzon’un Araklı ilçesi sahil yolu, 2. Etap sahil projesi ve peyzaj çalışmaları ile güzelleşiyor.  Sahil alanında yapılan çalışmalar ile ailelerin ve çocukların hoşça vakit geçirecekleri oturma ve oyun grupları konuluyor. Çalışmaları yerinde inceleyen A

Trabzon Araklı Değişiyor

 

Trabzon’un Araklı ilçesi sahil yolu, 2. Etap sahil projesi ve peyzaj çalışmaları ile güzelleşiyor. 
 
Sahil alanında yapılan çalışmalar ile ailelerin ve çocukların hoşça vakit geçirecekleri oturma ve oyun grupları konuluyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, “Projeye uygun olarak 2. etap peyzaj kapsamında yürüyüş yollarının yapımı, çevre düzenlemesi ve kamelya tipi oturma grupları ile başladığımız çalışmalara yenilerini ilave ederek devam ediyoruz. Son olarak bir adet çocuk oyun grubu ile piknik masaları, oturma grupları, 2 adet süs havuzu fıskiyeler, kamelya ve bir kafeterya Aydınlatma direkleri ve lambalarını da aldık. Bunun yanında modern çöp kutuları aldık; bunları da sahil alanının muhtelif noktalarına monte edeceğiz” dedi.
 
Araklılılar’dan aldıkları destekle hizmetlere ara vermeden devam ettiklerini kaydeden Çebi “ Amacımız çoluk çocuğumuzla mutlu, huzurlu ve güven içinde yaşamak hepimizin temel arzusudur. Yerel yönetimlerin temel görevi; daha yaşanılabilir bir çevre ve daha huzurlu bir kent ortamı sağlamaktır. Temiz bir çevre, iyi komşuluk ilişkileri, çocuklarımızın güvenle dolaşabileceği sokak ve parklar, temiz su ve bunun altyapısı, bakımlı camiler ve okullar, kimlik sahibi binalar, huzur dolu pazarlar ve çarşılar, pırıl pırıl bir kent hepimizin özlemi ve hakkıdır. Elbette böylesine düzenli, gelişmiş, kalkınmış ve yaşanabilir kentler, aynı zamanda bir 'kentlilik bilincini' gerektirir. Kentlilik bilinci ise, 'kent Kültürü’nü özümsemekle yakından ilgilidir. Bu bağlamda belediye olarak hizmetlerimizi aralıksız olarak sürdürüyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler