Trabzon Ankara'ya akacak

Trabzonlu Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak'ın desteği ve himayeleriyle Ankara'da geleneksel olarak düzenlenen her yönüyle Trabzon etkinlikleri bu yıl 19-22 Şubat 2011 tarihleri arasında gerçekleşecek. Devlet Bakanı Özak, bu yıl beşincisi düz

Trabzon Ankara'ya akacak

Trabzonlu Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak'ın desteği ve himayeleriyle Ankara'da geleneksel olarak düzenlenen her yönüyle Trabzon etkinlikleri bu yıl 19-22 Şubat 2011 tarihleri arasında gerçekleşecek. Devlet Bakanı Özak, bu yıl beşincisi düzenlecek olan etkinlliğin en üst düzeyde olacağını belirterek, "Trabzon'u Ankara'ya taşıyacağız'' dedi.

HERKESİ DAVET ETTİ

Spordan sorumlu Devlet Bakanı Özak ile Trabzon Vakfı Başkanı Bilgin Aygün, etkinlik için el ele, omuz omuza vererek hummalı şekilde çalışıyorlar. Ankara'daki geleneksel etkinlekte Trabzon'un öne çıkan tüm değerlerinin yansıtılacağını belirten Vakıf Başkanı Bilgin Aygün, "Tüm Trabzonlu hemşerilerimizi etkinliğe bekliyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel