Trabzon Akyazı'da korkunç kaza

Haber61.net – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Akyazı Mevkiinde bulunan Akyazı Spor Kompleksi dolgu alanında inanılmaz bir kaza meydana geldi. Gece Saat 01:30 sularında şantiye çalışanının 156 telefonlarını arayarak “Dolgu alanında gövdesi ikiy

Trabzon Akyazı'da korkunç kaza

Haber61.net – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Akyazı Mevkiinde bulunan Akyazı Spor Kompleksi dolgu alanında inanılmaz bir kaza meydana geldi. Gece Saat 01:30 sularında şantiye çalışanının 156 telefonlarını arayarak “Dolgu alanında gövdesi ikiye bölünmüş ceset var.” İhbarında bulunması ile olay yerine çok sayıda Jandarma ve polis sevk edildi.

TEK CESET İKİ BEDEN

Taş ve çakıl öğütme makinesinin hemen yanı başında gelen ekipler cesedi gördüklerinde şoka uğradılar. Olayın nasıl olduğunu araştırmak için çalışma başlatan Trabzon Emniyeti Olay Yeri inceleme Ekipleri Şahsın 1974 doğumlu Yusuf Aydın adında bir işçi olduğunu tespit ettiler.  Yapılan incelemelerde olay yerinde bulunan çelik paletli  dozerin talihsiz işçinin üzerinden geçtiği anlaşıldı.

ADLİ TIP’A GÖNDERİLDİ

Yusuf Aydın’ın hayatını kaybettiği yere Cumhuriyet Başsavcısı gelerek tutanak tuttuktan sonra cansız bedeni Trabzon Adli Tıp’a kaldırıldı. Akyazı Bir süre önce Jandarma bölgesinden çıkarılarak Polis Bölgesi olmasından dolayı soruşturmayı Trabzon Emniyetinin yürüteceği öğrenildi.

Haber : Şükrü Üçüncü  

1-056.jpg

akyazida-ikiye-bolunmus-ce.jpg

2-015.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler