Trabzon Ak Parti'de toplantı

 AK Parti Trabzon İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Yerel Yönetimler Danışma Toplantısı Trabzon Belediyesi sosyal tesislerinde yapıldı.Toplantıya AK Parti İstanbul Milletvekili ve STK ve Kurumsal İlişkilerden Sorumlu Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı M

Trabzon Ak Parti'de toplantı

 AK Parti Trabzon İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Yerel Yönetimler Danışma Toplantısı Trabzon Belediyesi sosyal tesislerinde yapıldı.

Toplantıya AK Parti İstanbul Milletvekili ve STK ve Kurumsal İlişkilerden Sorumlu Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Sekman, AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, İl Başkan Yardımcısı Mehmet Çelik, il yönetim kurulu üyesi Recep Çağılcı, İlçe ve
belde belediye başkanları, İl genel meclisi ve belediye meclisi üyeleri ve ilçe başkanları katıldı.
Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Sekman yaptığı konuşmada, yaklaşan seçimler öncesinde değerlendirme toplantısı yapmak üzere bir araya geldiklerini belirterek, yerel yöneticilere önemli açıklamalarda bulundu.

Belediye Başkanlığı yapmayı; özveride bulunmak, büyük fedakarlık yapmak, alın teri akıtmak olarak tanımlayan Sekman, "Biz de biliyoruz ki kalkınma yerelden başlıyor. Ankara'dan her şeyi görmek ve idare etmek mümkün değil. Bunun için biz sizden birlik ve beraberlik içerisinde bir çalışma yürütmenizi bekliyoruz" dedi.

Birbirine bağlılık, muhabbet ve sevginin devam etmesi gerektiğini anlatan Sekman, sözlerini şöyle sürdürdü: "Kavga yapan bir ekiple hizmet etmek ve netice almak mümkün değil. Ama birbiriyle takım ruhu içerisinde olan, birbirine sevgi ve saygı gösteren, birbirini kucaklayan, birbirine kardeşlik ruhu ile yaklaşan ekibin de yapamayacağı hizmet yok. Bunun için genel başkanımız, başbakanımızın başkanlığında bu millete özlediği hizmetleri getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz."

Toplantı daha sonra belediye başkanlarının söz alarak sorunlarını dile getirmesiyle devam etti

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel