Trabzon AK Parti'de aday adayları toplandı

Milletvekili aday adaylarını parti binasında bir araya getiren İl Başkanı Revi, “Artık her biriniz toplumda partimizin birer temsilcisisiniz. Çıkmış olduğunuz ağır ve meşakkatli hizmet yolunda her birinize ayrı ayrı başarılar diliyorum.” dedi. AK Parti Tr

Trabzon AK Parti'de aday adayları toplandı

Milletvekili aday adaylarını parti binasında bir araya getiren İl Başkanı Revi, “Artık her biriniz toplumda partimizin birer temsilcisisiniz. Çıkmış olduğunuz ağır ve meşakkatli hizmet yolunda her birinize ayrı ayrı başarılar diliyorum.” dedi. 

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Milletvekili aday adaylarıyla ilk toplantıyı parti binasında gerçekleştirdi. Toplantıya Seçim İşleri Başkanı Mahmut Yazıcı, Teşkilat Başkanı Uğur Aydın, Medya ve Tanıtım Başkanı Arzu Yalçınalp, Halkla İlişkiler Başkanı Halil İbrahim Demirtaş ve Mali İdari İşler Başkanı Ali Faik Hacıoğlu da katıldı. Toplantıda konuşan Başkan Revi, “Çıkmış olduğunuz ağır ve meşakkatli hizmet yolunda her birinize ayrı ayrı başarılar diliyorum.” diye konuştu. 

EN ÜST DÜZEYDE ÖZEN

Aday adaylığı başvurusu yapanların toplumdaki karşılığının AK Partinin kurumsal kimliği olduğunu vurgulayan Başkan Revi, “Artık her biriniz toplumda partimizin birer temsilcisisiniz. Kamuoyunda yapacak olduğunuz her olumlu hareket partimizin hanesine yazılacağı gibi olumsuz hareketler de yazılacaktır. Bu nedenle birlikte yaşayacak olduğumuz bu süreçte partimizin değerlerine ve milliyetçi muhafazakar kimliğimize en üst düzeyde özen göstermenizi istiyorum.” şeklinde konuştu. 

YALÇINALP İLETİŞİM STRATEJİSİNİ ANLATTI 

Başkan Revi’nin konuşmasının ardından Medya ve Tanıtım Başkanı Yalçınalp, aday adaylarına Genel Merkez Medya ve Tanıtım Başkanlığının hazırlamış olduğu sunumu anlattı. Yalçınalp, sunumun içeriğinde bulunan İletişim Stratejilerini, Kurum Kimliğinin kullanılarak yapılacağı afiş, broşür, kartvizit, raket, bayrak, şapka, şemsiye, yağmurluk, minibüs giydirme, internet bannerı, sosyal medya reklamları, billboard ve gazete ilanları hakkında aday adaylarına bilgi verdi.

SEÇİM SÜRECİ KILAVUZU RESMİ SİTEDE 

Milletvekili aday adaylarının seçim sürecinde dikkat edeceği hususlarının anlatıldığı kılavuza AK Partinin resmi sitesi akparti.org.tr adresinden ulaşabileceklerinin altını çizen Yalçınalp, “Kampanya materyallerinde kullanılacak renkten boyuta kadar her şeyin yer aldığı ‘Aday adaylığı süreci için seçim kılavuzu’ hem masa üstü bilgisayarlardan hem de mobil cihazlardan rahatlıkla kullanılabilir. Seçim sürecinde kullanacağımız slogan ‘HEP BİRLİKTE YENİ TÜRKİYE’ olarak belirlenmiştir” dedi. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler