Trabzon Ak Parti vızır vızır

 AK Parti Trabzon Teşkilatları parti çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Teşkilat çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen İlçe danışma meclisi toplantıları yoğun katılımla gerçekleştiriliyor. ARAKLI İLÇE DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI Önce gün Araklı A

Trabzon Ak Parti vızır vızır

 

AK Parti Trabzon Teşkilatları parti çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Teşkilat çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen İlçe danışma meclisi toplantıları yoğun katılımla gerçekleştiriliyor.
 
ARAKLI İLÇE DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI
 
Önce gün Araklı AK Parti İlçe teşkilatı tarafından düzenlenen İlçe danışma meclisi toplantısına AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar ve yönetim kurulu üyeleri, Araklı Belediye başkanı Recep Çebi, AK Parti Araklı ilçe başkanı Mustafa Tekinbaş il genel meclisi ve belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Toplantısının açılışında bir konuşma yapan ilçe başkanı Mustafa Tekinbaş, Araklı’ya AK Parti iktidarıyla bir çok yatırım gelmiştir. Bizim dönemimizde yapılan hizmetler son 60 yılda yapılan hizmetlere eş değer kabul edebiliriz” dedi.
 
GÜNNAR“TRABZON AK PARTİ HÜKÜMETİ İLE BİRLİKTE ÇAĞ ATLAMIŞTIR”
 
Ak Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar’da konuşmasında “ 10 yılımızı iktidar da geçiriyoruz. Hala da ha hesap veriyoruz. Muhalefet bütün Türkiye’de olduğu gibi ilimizde de yetersiz. Biz farklıyız. Trabzon AK Parti hükümeti ile birlikte çağ atlamıştır.Araklı’ya hizmet eden hayırsever işadamlarımızdan Allah razı olsun. Meseleyi tüm Araklı olarak ele alalım. İnşallah Yüksekokulu da ilçemize kazandıracağız. Sayın bakanımız bölgemize hizmet vermek için canla başla uğraşıyor. O şehrimizin önderidir. Ümitliyiz, bu umutla birlikte Trabzon bir iken iki olacaktır.” Dedi.
 
GÜNNAR VE EKİBİNDEN BELEDİYE BAŞKANI ÇEBİ’YE ZİYARET
 
AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar ve beraberindekiler daha sonra Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi’yi makamında ziyaret etti. Araklı’da büyük projeler yaptıklarını belirten belediye başkanı Recep Çebi “Araklı ya 30 trilyonluk su projesi, 60 yıllık özlenen sanayi sitesi, TOKİ konutları, Sahil projesi ve 15 den fazla çocuk bahçesi ile Pazar yeri yaptık. Söz verdiğimiz 25 projeyi 2 katına çıkardık. Bu yatırımların Araklıya gelmesinde İl başkanımız ve yönetim kurulu üyelerinin bizlere çok büyük katkıları olmuştur. Onların desteğini her zaman yanımızda görmek bizleri mutlu ediyor” diye konuştu.
 
AKÇAABAT İLÇE DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI
 
AK Parti Akçaabat İlçe teşkilatı tarafından düzenlenen İlçe danışma meclisi toplantısına da yoğun bir katılım gerçekleşirken AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri ile salonda yerini aldı. Açılış konuşmasını yapan Akçaabat İlçe başkanı Ahmet Ziya Öztürk “ Trabzon’un büyükşehir statüsüne kavuşmasının çok büyük bir kazanım olduğunu bunun her alanda bir bütünlük sağlayacağını ve faydaların olacağını söyledi. İl Başkanı Günnar’da konuşmasında “ Trabzon ve ilçelerinin her alanda büyük yatırımlar aldığını vurgulayarak “Akçaabat’ta bu ilçelerimizden bir tanesi. Bu yatırımların ilimize gelmesi başta başbakanımız ve bakanlarımızın sayesinde olmuştur. AK Parti iktidarı olarak Trabzon’da bütün kurumlardan memnunuz. Bürokratlarımız güzel işlere imza atıyor. Ancak benim bakanım milletimiz için nasıl insiyatif alıyorsa bürokratlarımızda aynı oranda insiyatif almalarını bekliyoruz. Bizler ya da belediye başkanlarımız kendimiz için değil halkımız için onlardan bir şeyler istiyor. Amacımız Trabzon’un her yerinde büyük kalkındırma hamleleri gerçekleştirmektir. Bu doğrultuda tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte canla başla çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel