Trabzon Ak Parti önünde eylem!

Trabzon AK PArti il binası önünde eylem.Trabzon Türk Eğitim-Sen üyeleri Ak Parti Trabzon İl Başkanlığı binası önünde çelenk koyma eylemi gerçekleştirdi. Meclis Milli Eğitim komisyonunda onaylanan ve bugün yarın Meclis Genel Kuruluna gelecek olan MEB yasas

Trabzon Ak Parti önünde eylem!

Trabzon AK PArti il binası önünde eylem.

Trabzon Türk Eğitim-Sen üyeleri Ak Parti Trabzon İl Başkanlığı binası önünde çelenk koyma eylemi gerçekleştirdi. Meclis Milli Eğitim komisyonunda onaylanan ve bugün yarın Meclis Genel Kuruluna gelecek olan MEB yasasına dikkat çekmek istediklerini söyleyen Coşkun Dilber onaylanan karar sonrası yandaş ve kayırmacı kadroların Milli Eğitime atanacağını söyledi. Bunun Liyaket ve kariyeriesas almayan bir yükselme biçimi olduğunu söyleyen Dilber, bu yasa ile 110 bin yöneticinin koltuğundan olacağına değindi.

Stajer öğretmenlerin kadroya alınmalarınada değinen Dilber, mülakat sisteminin çok yanlış olduğunu söyledi. Mülakat sınavının kendi adamlarını almak için ortaya çıkarıldığını ve yurt dışındaki ülkelerde kayıt altına alınırken Türkiye'de  kapalı kapılar arkasında yapıldığını söyledi.

Öte yandan Coşkun Dilber çelenk bırakmadan önce yarın saat 10:00'da Trabzon Valiliği önünde iş bırakma eylemi yapacakalrını bildirdi.

1.20140225124836.jpg

1782171_629279673812510_264348372_n.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler