Trabzon Ağız ve diş sağlığı neden bitmiyor?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)2010 yılının Ağustos ayında Trabzon'da ağız ve diş hastanesi yaptırmak için ihale açtı! Konvansiyonel kalp sistemiyle ağız ve diş sağlığı merkez hastanesi ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı yer teslim itibaren 73

Trabzon Ağız ve diş sağlığı neden bitmiyor?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)2010 yılının Ağustos ayında Trabzon'da ağız ve diş hastanesi yaptırmak için ihale açtı! Konvansiyonel kalp sistemiyle ağız ve diş sağlığı merkez hastanesi ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı yer teslim itibaren 730 günlük süreyi kapsayacaktı. Anlaşma buydu ama  süreçte yaşanan aksaklıklar firma ile TOKİ'yi karşı karşıya getirdi.

Edinilen bilgiye göre; hak edişini alamadığını öne sürerek inşaatın tamamlanması konusunda ki endişeleri TOKİ'ye bildirirken inşaatı yapan taşeron firmada ayne gerekçe ile çalışmayı durdurdu. Haziran 2014 tarihinde teslim edilmesi gereken Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinin belirtilen tarihte teslim edilmesinin imkansız olduğu savunulurken gecikmenin nasıl çözümleneceği ise merak ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel