Trabzon Adliyesinde neler oluyor

Trabzon Adliyesi'ne bu yıl itibariyle ilk altı aylık dönemde intikal eden adli olay sayısı 5 bin 760 olarak gerçekleşirken, bir önceki yılın aynı döneminde bu sayının 6 bin 175 olduğu öğrenildi. Trabzon Adliyesi, jandarma ve Polis Merkezleri'ne doğrudan m

Trabzon Adliyesinde neler oluyor

Trabzon Adliyesi'ne bu yıl itibariyle ilk altı aylık dönemde intikal eden adli olay sayısı 5 bin 760 olarak gerçekleşirken, bir önceki yılın aynı döneminde bu sayının 6 bin 175 olduğu öğrenildi. 

Trabzon Adliyesi, jandarma ve Polis Merkezleri'ne doğrudan müracaat ederek ihbar dilekçesi veren 5 bin 760 kişinin özellikle darp, yaralama, tehdit ve hakaret içeren suçlardan dolayı başvurdukları belirtildi.

2011 yılında bu rakam toplam 12 bin 310 olarak gerçekleşirken, 2012 yılda şu ana kadar olan rakamın önceki yılın aynı dönemine göre düşüş yaşandığı gözlendi.

Öte yandan bu yılın Haziran ayı itibariyle Trabzon Adliyesi'ne kayıp telefonu için müracaat kişi sayısı 172 olarak gerçekleşti. 2011 yılında kayıp telefon için Trabzon Adliyesi'ne müracaat eden sayısı 256 olarak gerçekleşirken yapılan araştırmada bunlardan bir kısmına ulaşıldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler