Trabzon 2011'de güçlü olacak

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı. Kızılcık, mesajında, Türkiye ve Trabzon için güzel gelişmelerin yaşanacağına inandığı 2011 yılını, hizmetinde bulunmakla gurur duyduğu kültür, sanat ve spor kenti Trabzon'da değerli Trab

Trabzon 2011'de güçlü olacak

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı. 

Kızılcık, mesajında, Türkiye ve Trabzon için güzel gelişmelerin yaşanacağına inandığı 2011 yılını, hizmetinde bulunmakla gurur duyduğu kültür, sanat ve spor kenti Trabzon'da değerli Trabzonlularla huzur ve güven içinde karşılamanın mutluluğunu yaşadığını belirtti. 

En büyük sermaye olan birlik ve beraberliğin 2011 yılında daha da güçleneceğini, halkın daha mutlu, daha huzurlu ve güvenli günler yaşayacağını ifade eden Vali Kızılcık, şunları kaydetti:
     ''Gerek insanların gerekse şehirlerin yaşamlarında yeni başlangıçların, atılacak her yeni adımın kuşkusuz büyük önemi bulunmaktadır. Geride kalan 2010 yılında Trabzon'da yaşanan gelişmelerden dersler çıkarılması, bu dersler ışığında yeni yılda da yeni umutlarla başlangıçlar yapılması huzur, mutluluk ve başarılarda buluşabilmemizin vazgeçilmez koşuludur. Yeni yılda, ilimizin tarihi kültürel zenginliği ve emsalsiz doğa güzellikleri yanında diğer alternatif coğrafi, ekonomik ve kültürel değerlerini de kullanarak gerçekleştireceğimiz projelerle sosyal, kültürel ve ekonomik alanda daha çok tanınmış ve gelişmiş, daha çok turist tarafından ziyaret edilen, ilimizi ülke geneline model bir il haline getirmek en büyük hedeflerimizden birisi olacaktır. Acı ve gözyaşından uzak, silahların ve savaşın olmadığı bir dünyanın yeni yılla birlikte gerçekleşmesi en büyük dileğimizdir. Bu duygularla; ilimizde görev yapan mülki, askeri ve adli erkânla, tüm daire amir ve memurlarımızın, sivil toplum kuruluşu yöneticileri ve basın mensupları ile tüm Trabzonlu hemşehrilerimizin yeni yılını en içten duygularımla kutlar, 2011 yılının milletimize ve bütün insanlık âlemine sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ederim

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel