TRABRİKAB istasyonu tamam

Trabzon-Rize İlleri Yerel Yönetimleri Katı Atık Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği'nce (TRABRİKAB), Trabzon'un batı tarafındaki ilçelerine hizmet verecek olan ve Çarşıbaşı ilçesi Yoroz Mevkisi'nde inşa edilen transfer istasyonu tamamlandı. Birlik Müdürü v

TRABRİKAB istasyonu tamam

Trabzon-Rize İlleri Yerel Yönetimleri Katı Atık Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği'nce (TRABRİKAB), Trabzon'un batı tarafındaki ilçelerine hizmet verecek olan ve Çarşıbaşı ilçesi Yoroz Mevkisi'nde inşa edilen transfer istasyonu tamamlandı. Birlik Müdürü ve İl Çevre ve Orman Müdürü Fahrettin Ulu, tesisin inşaatının tamamlandığını belirterek, şunları söyledi:

"Daha önce biri Of Eskipazar'da diğeri Trabzon Deliklitaş'ta olmak üzere iki aktarma istasyonunu hizmete sokmuştuk. Üçüncü olarak Çarşıbaşı ilçesine bağlı Fener Köyü Yoroz Mevkisi'nde inşa ettiğimiz Çarşıbaşı transfer istasyonu da tamamlanmıştır. Bu istasyon Çarşıbaşı, Vakfıkebir, Tonya, Şalpazarı, Beşikdüzü ve Akçaabat'ın birliğimize üye belediyelerine hizmet verecek. Birkaç gün içinde hizmete sokacağız. Bu istasyona da çöp bekletme gibi bir durum söz konusu olmayacaktır. Bölgedeki belediyelerin çöp kamyonları buraya belirli bir saatte gelerek çöplerini hazır bekletilen tırlara yükleyecek. Dolayısıyla bir koku olması söz konusu değildir. "

Çevre düzenlemesi de yapılan istasyonun yaklaşık 600 bin liraya mal olduğu ve son teknolojiye uygun olarak inşa edildiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler