Tosun'a hemşerilerinden tam destek

Ak Parti Trabzon Milletvekili Adayı Prof. Dr. Nihat Tosun'a hemşerilerinden tam destekSeçim çalışmalarını Maçka'da sürdüren AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Prof. Dr. Nihat Tosun Yeni Türkiye'ye Maçka'nın rekor oyla destek vereceğine inancının tam oldu

Tosun'a hemşerilerinden tam destek
Ak Parti Trabzon Milletvekili Adayı Prof. Dr. Nihat Tosun'a hemşerilerinden tam destek
Seçim çalışmalarını Maçka'da sürdüren AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Prof. Dr. Nihat Tosun Yeni Türkiye'ye Maçka'nın rekor oyla destek vereceğine inancının tam olduğunu söyledi.
 
İlçede Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan sergiye katılarak bayanların el ürünü göz nuru ürünlerini inceleyen Tosun, birbirinden güzel ürünler dolayısıyla bayanları tebrik etti. AK Parti iktidarlarında kadınlara verilen önemin arttığına vurgu yapan Tosun, "Ülkemizde kadın erkek fırsat eşitliğinin sağlanması, yaşamın tüm alanlarında kadınların konumlarının güçlendirilmesi ve kadınlara karşı her türlü ayrımcılığın önlenmesi için politikalar üretmek, stratejiler geliştirmek, tüm paydaşlarla işbirliği yapmak ve koordinasyonu sağlamak üzere özel önlemler alınmıştır. AK Parti iktidarları sürecince  kadın hakları alanında reform düzeyindeki çalışmalar sadece ülkemizde değil, dünyada de kendine önemli bir yer edinmiştir. Kadınların yaşam standartlarını artırmak, iş hayatında önüne konan engelleri ortadan kaldırmak, ailenin sürekliliğini sağlamak, siyasette kadınları daha görünür kılmak gibi daha birçok amaçlarla düzenlemeler yapılmıştır" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel