Toprak çökmesiyle evsiz kaldılar

Mevlana Mahallesi'nde oturan 6 çocuk babası Nurettin Kös, AA muhabirine yaptığı açıklamada meydana gelen toprak çökmelerinden dolayı evinin bazı duvarlarının yıkıldığını, bu nedenle evi boşalttıklarını söyledi.Mahallelerinde bir yılı aşkın süredir toprak

Toprak çökmesiyle evsiz kaldılar

Mevlana Mahallesi'nde oturan 6 çocuk babası Nurettin Kös, AA muhabirine yaptığı açıklamada meydana gelen toprak çökmelerinden dolayı evinin bazı duvarlarının yıkıldığını, bu nedenle evi boşalttıklarını söyledi.

Mahallelerinde bir yılı aşkın süredir toprak çöküntülerinin yaşandığını belirten Kös, "Toprak çökmesinin nedenlerini araştırması için Samsun Valiliği Afet İşleri Müdürlüğü'ne müracaat ettik. Ekipler gelip incelemelerde bulundu. Ancak, toprak çöküntülerinin nedeni ile ilgili somut bir açıklama henüz yapılmadı. Raporların çıkmasını bekliyoruz. Çöküntülerden dolayı evimin yarısı yıkıldı, geri kalan duvarları da çatladı. Bu nedenle evi boşaltmak zorunda kaldık. Mahallede bir çok kişinin evinde yıkılmalar var. Ne yapacağımızı bilemiyoruz" diye konuştu.

Kös, mahallede sadece evlerin değil, bahçe ve yollarda da toprak çökmelerinin yaşandığını, bu durum nedeniyle korku yaşadıklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel