''Topal Osman'ın izindeyiz''

Giresunspor’un bayan taraftarlar grubu “Amazonlar” tarafından organize edilen vatandaşların destek verdiği teröre lanet yürüyüşü, Atapark’ta başladı. Yürüyüş sırasında terör aleyhinde slogan atılırken, “kahrolsun PKK," Topal Osman Ağamızın izindeyiz", ”Ne

''Topal Osman'ın izindeyiz''

Giresunspor’un bayan taraftarlar grubu “Amazonlar” tarafından organize edilen vatandaşların destek verdiği teröre lanet yürüyüşü, Atapark’ta başladı. Yürüyüş sırasında terör aleyhinde slogan atılırken, “kahrolsun PKK," Topal Osman Ağamızın izindeyiz", ”Ne Mutlu Türküm Diyene” yazılı dövizler taşındı. Yürüyüş Bulancak durağındaki Topal Osman anıtı önünde sona ererken, burada saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.


Grup adına basın açıklamasını yapan Selime Ela Tuğanç, “Teröristlere yönelik operasyonlar aralıksız devam ediyor' şeklindeki açıklamalar bizi avutmaya yetmiyor.Her gün bir ana ağlıyor, bir baba 'Vatan sağolsun' diyor. Her gün kardeşlerimiz, canlarımız onar onar gidiyor. Ülke topraklarında derin bir sessizlik hakim. Barış ve kardeşlik ektiğimiz topraklarımızda başaklar değil acılar boy veriyor. Biz Osman Ağanın torunları olarak üzerimize ne gibi görev düşüyorsa yapmaya her an hazır olduğumuzu belirtiyoruz. Gerektiğinde her birimiz bir Seyid Onbaşı, Hüseyin Avni, Osman Ağa gerektiğinde de Mustafa Kemal olmayı da biliriz. Bize vatan sevgisi dedelerimizden yadigardır” dedi.


Yapılan basın açıklamasının ardından grup olaysız dağıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler