Tonyalıların hedefi yurt yapmak

Tonyalılar Kültür Dayanışma ve Kalkınma Derneği, ilçeye bir öğrenci yurdu kazandırmayı hedefliyor.Tonyalılar Kültür Dayanışma ve Kalkınma Derneği'nin 8. olağan genel kurulu yapıldı. Trabzon'un Ortahisar Mahallesi'ndeki dernek lokalinde yapılan genel kurul

Tonyalıların hedefi yurt yapmak

Tonyalılar Kültür Dayanışma ve Kalkınma Derneği, ilçeye bir öğrenci yurdu kazandırmayı hedefliyor.

Tonyalılar Kültür Dayanışma ve Kalkınma Derneği'nin 8. olağan genel kurulu yapıldı. Trabzon'un Ortahisar Mahallesi'ndeki dernek lokalinde yapılan genel kurul toplantısında konuşan Dernek Başkanı Ahmet Şener, "Derneğe ait bir mülk sahibi olmayı amaçlıyoruz.

Bir öğrenci yurdu yapmak istiyoruz. Ayrıca eğitim, sağlık, sosyal ve kültürel konularda Tonyalılara yardımcı olmak hedeflerimiz arasındadır. 775 üyesi olan bir dernek olarak öteki illerdeki Tonyalılar dernekleri ile de ilişkimiz var." dedi.

Genel kurulda yapılan seçim sonunda yeni yönetim şöyle oluştu: Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şener, Başkan Yardımcısı Ahmet İnce, Sayman Hacı Bayraktar, Sekreter Ahmet Kumaş ve Lokal Sorumlusu Avni Bektaş.

Yönetim kurulu üyeleri daha sonra Tonya ilçesine giderek Kaymakam Şenol Turan'ı makamında ziyaret etti. Ayrıca belediye, Tonyakoop ve siyasi partileri de ziyaret eden dernek yönetimi, planladıkları çalışmaları paylaştı.

Dernek yöneticileri, ileriki bir tarihte Trabzon'da düzenleyecekleri kahvaltılı toplantıda dernekçe yürütülecek etkinliklerle ilgili görüş alışverişinde bulunacaklarını bildirdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler