Tonya'da "çimento" anketi!

Tonya’da kurulması planlanan çimento fabrikası ve taş ocakları konusunda vatandaşın görüşünü belirlemek amacıyla Tonya Kaymakamlığı tarafından anket çalışması yaptırılacağı öğrenildi. Anket için komisyon kuruldu. Komisyon üyeleri 29 Mayıs 2013 akşamına ka

Tonya'da "çimento" anketi!

Tonya’da kurulması planlanan çimento fabrikası ve taş ocakları konusunda vatandaşın görüşünü belirlemek amacıyla Tonya Kaymakamlığı tarafından anket çalışması yaptırılacağı öğrenildi. Anket için komisyon kuruldu. Komisyon üyeleri 29 Mayıs 2013 akşamına kadar elde edilecek sonuçlarla ilgili bir rapor düzenleyecek.

Yapılması planlanan anket çalışması için, "Büyükmahalle’nin Livalolobo mevkiinde yapılması planlanan çimento fabrikası ve taş ocakları konusunda bazı vatandaşlar ve platformlar aracılığı ile oluşturulan kamuoyu sonucu, halkımız arasında görüş ayrılıkları meydana gelmiştir. Gelinen noktada, mevcut durumun tespiti için anket yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel