Tonya başkanı geri adım attı!

 Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, İl koordinasyon toplantısında, Tonya’ya yapılacak olan hizmetleri engelleyenlere yönelik duygusal tepkisini dile getirmiş ve “Tonya ile ilgili önüme bir evrak gelirse imzalamayacağım” demişti.GERİ ADIM ATTIBa

Tonya başkanı geri adım attı!

 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, İl koordinasyon toplantısında, Tonya’ya yapılacak olan hizmetleri engelleyenlere yönelik duygusal tepkisini dile getirmiş ve “Tonya ile ilgili önüme bir evrak gelirse imzalamayacağım” demişti.
GERİ ADIM ATTI
Bakan Bayraktar’ın hizmet aşkının duygusal bir dışa yansıması olan bu demece, Başkan Kurt sert çıkmış, “Tonya ile ilgili yatırımlara ilişkin evraklar artık Bakan düzeyinde imzalanmayacaksa, biz de sonuçta bir yere bağlanmak durumundayız. Gümüşhane ile sınırız. Başımızın çaresine bakmasını biliriz” demişti. Başkan Kurt, bu demeçleri cenaze ortamında verdiğini belirterek geri adım attı.
BAKANIMIZIN HİZMETLERİNE TANIĞIM
Başkan Kurt, “Fabrika için en çok gayret eden, en çok hakarete ve tehdide maruz kalanlardan biriyim. Sayın Bakanımız duygusal bir tepki vermiştir. Bakanımızın ilçemiz için gayretlerine tanığım. Bakanımızın sitemi yanlış algılanmıştır. Bizde sürç-i lisan yaptık. Bakanımız gibi bizde çimento fabrikasının halka sorulmasından yanayız.  Belediyede fabrika yatırımcısının bekleyen işi yoktur. EMBA firması bizden korumalık, koordinatörlük, müteahhitlik istemektedir. Her talebi karşılanan firma bize teşekkür yerine şikâyet etmektedir. Başarısızlığını örtmeye çalışıyor. Firma ödevlerini yapmayarak, ilçenin gerilmesine sebep olmuştur” dedi.
 
 MUHALEFETİ SEVİNDİRMEM
Kurt şöyle devam etti: “Siyasette ticarette ve bürokraside her zaman yol kazaları olur. Toki konutları, yüksekokul, arıtma tesisi, kürtün yolu, çöp sahasının ıslahı gibi önemli hizmetleri ilçeme sağlayan, hem babacan hem de çalışkan Sayın Bakan’ın Tonya’da hizmetini sekteye uğratmak, hele hele bu vesile ile muhalefeti sevindirmek gibi bir niyetim asla olamaz.”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel