"TOKİ Cumhuriyeti

HABER61.NET HABER SERVİSİTrabzon Sanat Evinin düzenlediği 6. Sanat Etkinlikleri kapsamında Trabzon'a gelen Ercan Kesal önemli açıklamalar yaptı.Trabzon'u çok beğendiği dile getiren oyuncu- yazar Ercan Kesal " bir hafta önce Koreye gittim Fengshui ye çok d

"TOKİ Cumhuriyeti

HABER61.NET HABER SERVİSİ

Trabzon Sanat Evinin düzenlediği 6. Sanat Etkinlikleri kapsamında Trabzon'a gelen Ercan Kesal önemli açıklamalar yaptı.

Trabzon'u çok beğendiği dile getiren oyuncu- yazar Ercan Kesal " bir hafta önce Koreye gittim Fengshui ye çok dikkat ediyorlar yaşam tarzları olmuş, Trabzon'a gelince Korelilere çok uygun bir yer dedim. Trabzonlu fengshui ye uymuş. Önü arkası su" dedi.

Beğenilerinin ardından ünlü oyuncu, yönetmen ve yazar Ercan Kesal sadece Trabzon'u değil Türkiye'yi ilgilendiren bir açıklama yaptı.

Kesal şunları söyledi;

"Günümüzde temel sorun şu Türkiye'yi hakikaten birbirine benzeyen kentler ve kasabalar haline getiren bir kafa var şuan. Türkiye Cumhuriyeti değil TOKİ Cumhuriyeti var şuan da.Bu büyük bir aymazlık, çok büyük bir yazık. şimdi sizi götürün herhangi bir yere burası neresi diye sorduğunuzda farklı birşey söylemeyecek hale getirdiler. Bütün bu binalar yıkılacak ve bizden birşey kalmayacak geri. Türkiye'yi modern bir çöl haline getirdiler.Estetik kafa yok TOKİ kafası bu kadar. Tuhaf binalar ve yollar. Biz oralarda nasıl yaşıyoruz diye soruyorum kendime"

HABER:Bahar KURBAY

İLGİLİ DİĞER HABER İÇİN TIKLAYINIZ

10629575_10152528101388382_3389274453274411310_n.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler