TOBB’de önemli görev

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) geçtiğimiz hafta yapılan seçimlerinde Trabzon Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu, 2 ayrı göreve birden seçildi. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun istediği doğrultusunda son yıllar

TOBB’de önemli görev
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) geçtiğimiz hafta yapılan seçimlerinde Trabzon Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu, 2 ayrı göreve birden seçildi.
 
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun istediği doğrultusunda son yıllarda birliğin çalışmalarına etkin olarak yer alan Şükrü Güngör Köleoğlu, ilk defa oluşturulan  Strateji Geliştirme Kurulu’na seçildi.
 
TOBB’de birimler arasında ve/veya diğer kurumlarla etkin koordinasyon içinde, Başkanlık faaliyetlerinin planlanmasına yönelik çalışmaları yürütmek, kurumun hedeflerine ulaşmasını sağlayacak stratejileri oluşturmak ve geliştirmek ile sorumlu olarak görev yapacak kurulda,  TOBB’de geçen dönem yönetim kurulu üyesi sıfatıyla görev yapan İTO Başkanı Murat Yalçıntaş, Nevşehir TSO Başkanı Mehmet Arif Parmaksız, Konya Sanayi Odası Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil, Manisa TSO Başkanı Bülent Koşmaz, Kütahya TSO Başkanı Nafi Güral gibi isimlerin yanı sıra Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adil Sani Konukoğlu ile Ankara Ticaret Odası Başkanı Erdoğan Özegen ile bir dönem Trabzon TSO Başkanı sıfatıyla yönetimde yer alan Şadan Eren’de bulunuyor.
 
Öte yandan, Trabzon Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu, TOBB Yönetim Kurulu’nda yedek üye olarak da listeye girdi. Borsalardan gelen üyelerden her hangi birinin istifası ve ayrılması halinde Köleoğlu’nun asil üyeliği söz konusu olacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler