TKDK'dan Trabzon'da 7 proje sahibine destek

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Trabzon İl Koordinatörlüğü tarafından hibe destekleri verilmeye devam ediyor.Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Trabzon İl Koordinatörlüğü’ne 11. çağrı döneminde proje sunan Uğur Emre Ha

TKDK'dan Trabzon'da 7 proje sahibine destek

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Trabzon İl Koordinatörlüğü tarafından hibe destekleri verilmeye devam ediyor.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Trabzon İl Koordinatörlüğü’ne 11. çağrı döneminde proje sunan Uğur Emre Haliloğlu, Muhammet Bilazer, Turan Bayram, Mehmet Ali Öztürk, Kerim Fidan, Mehmet Keleşoğlu’na ait Arıcılık Projeleri ve Kuyu Pide Et Ent. Yem. Org. Müh. Hizm. Gıda Süt Su Alkollü Alkolsüz İçeçek Unlu Mam. Deri San. Su Ürün. Yet. Hay. Bes. Tur. Amb. Tic. Şti. ait kırsal turizm başvuru sahipleriyle TKDK Trabzon İl Koordinatörlüğü arasında 1 milyon 98 bin TL tutarında hibe sözleşmesi imzalandı. Bu tutarın yüzde 50’si yatırım tamamlandıktan sonra 2014 yılı içerisinde faydalanıcılara hibe olarak ödenmesi planlanıyor.

Sözleşme imzalama töreninde konuşma yapan TKDK Trabzon İl Koordinatörü Vekili Şeref Kabaoğlu, 7 başvuru sahibiyle daha sözleşme imzaladıklarını belirterek, 6 arıcılık projesinin makine-ekipman alımını içerdiğini Kırsal Turizm projesinin ise hem makine-ekipman hem genel harcamaları kapsadığını söyledi.

Kabaoğlu, 11. Başvuru Çağrı İlanı kapsamında kurumumuzca incelemesi devam eden 6 adet projenin daha sözleşme imzalama aşamasında olduğunu belirtti. Bu projelerin toplam yatırım tutarı 6 milyon 603 bin 494 TL olduğunu kaydeden Kabaoğlu, her geçen gün Trabzon ilinde TKDK hibe desteklerine yatırımcıların ilgisinin arttığını vurguladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel