TKDK ve Ticaret Borsası İşbirliği

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), Trabzon Ticaret Borsası işbirliği yaparak, öncelikli ve özellikle projelerin hayata geçirilmesi konusunda müteşebbisleri bilgilendirerek yatırıma teşvik edecekler.  TKDK Trabzon İl Koordinatör vekili Şe

TKDK ve Ticaret Borsası İşbirliği
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), Trabzon Ticaret Borsası işbirliği yaparak, öncelikli ve özellikle projelerin hayata geçirilmesi konusunda müteşebbisleri bilgilendirerek yatırıma teşvik edecekler. 
 
TKDK Trabzon İl Koordinatör vekili Şeref Kabaoğlu, Trabzon Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu’nu ziyaret ederek, özellikle sektör toplantıları yaparak müteşebbislere sağlanan projeli destekler hakkında bilgiler vermek istediklerini iletti.
 
Şeref Kabaoğlu, fındık sektöründe de katma değeri yüksek işletmeleri hayata geçirmek isteyenler için çalışmalar yapmayı hedeflediklerini belirterek, sektörde etkili olan borsa ile işbirliği yaparak müteşebbisleri harekete geçireceklerini söyledi.
 
1 milyon 250 bin liraya kadar olan yatırımlara, yüzde 50 hibe desteği verdiklerini de vurgulayan Kabaoğlu, 42 ilde toplam 488 milyon avroluk desteklemeden Trabzon’un azami pay alması için çaba gösterdiklerini söyledi.
 
TTB Yönetim Kurulu Başkanı Köleoğlu’da, borsa olarak kalkınma hareketini bir bütün kabul ederek hareket ettiklerini belirterek, “İştigal alanımıza giren ürünler ve üyelerimiz öncelikle olmak üzere yatırımın her türlüsünün artması için elimizden gelen çabayı gösterdik, göstereceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel