Tırdan gelin arabası ilgi odağı oldu

Ordu'da Halit Çelik ve İlknur Akçay'ın düğünü için süslenen tır, görenlerin dikkati çekti.Perşembe ilçesinde yaşayan tır şoförü Halit Çelik, kullandığı tırı düğününde gelin arabası olarak süsledi. Teknepınar Mahallesi'ndeki evinden gelin İlknur Akçay'ın y

Tırdan gelin arabası ilgi odağı oldu

Ordu'da Halit Çelik ve İlknur Akçay'ın düğünü için süslenen tır, görenlerin dikkati çekti.

Perşembe ilçesinde yaşayan tır şoförü Halit Çelik, kullandığı tırı düğününde gelin arabası olarak süsledi. Teknepınar Mahallesi'ndeki evinden gelin İlknur Akçay'ın yaşadığı Altınordu ilçesine süslettiği tırla giden Çelik, Akçay'ı tıra bindirerek Perşembe'ye döndü.

Gelin ve damadın süslenen tırla yolculuğu renkli görüntüler oluşturdu. Cep telefonlarıyla tırın fotoğrafını çeken vatandaşlar, çifte mutluluklar diledi.

Damat Halit Çelik, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Düğünüm için böyle bir hayalim vardı, bunu gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Yolda birçok insan, gelin arabası olarak gördüğü tırı şaşkınlıkla izledi. Bu durumdan gelinin de haberi yoktu, sürpriz oldu" dedi.

Gelin İlknur Akçay ise "Halit daha önce böyle bir şey yapmak istediğini söylediğinde karşı çıkmıştım. Bu düşüncesini bir daha tekrarlamamıştı. Zaman değiştikçe demek ki gelin arabaları da büyüyor, bu durum bana da sürpriz oldu" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler