Tıp dünyasının gözü Rize'de!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, gündem olan kanser tedavisindeki önemli buluşla ilgili ismini taşıyan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nden bilgi aldığı öğrenildi.Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi Farmakoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr

Tıp dünyasının gözü Rize'de!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, gündem olan kanser tedavisindeki önemli buluşla ilgili ismini taşıyan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nden bilgi aldığı öğrenildi.


Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi Farmakoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Halis Süleyman’ın kanser tedavisinde yüzde yüz sonuç veren buluşu ile ilgili açıklaması tıp dünyasında deprem etkisi yaptı. Açıklamanın ardından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesine çeşitli çevrelerden binlerce telefon yağarken, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da konu hakkında bilgi istediği belirtildi. Kanser hastaları için umut olan buluş birçok kanser hastasının üniversiteye başvurmasına neden oldu. Yurt içinden ve yurt dışından birçok üniversitenin de Prof. Dr. Halis Süleyman’a işbirliği teklifleri götürdüğü bilgisine ulaşıldı. Öte yandan bazı firmalar buluşa sponsor olmak için girişimde bulundu.


Yoğun görüşme talebi üzerine Süleyman’ın telefonlarını kapatmak zorunda kaldığı ve randevu almadığı iddia edildi. Öte yandan Süleyman’a yakın kesimlerden elde edilen biliye göre, Süleyman’ın gelen teklifleri reddettiği, buluşun sadece Türkiye Cumhuriyeti patenti ile kullanımına izin vereceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler